Célom olyan élhető tereket alkotni és megvalósítani, melyekben jó élni, élmény használni. Szeretem alkalmazni és újra felhasználni azokat a nemes anyagokat, melyeket rég elfeledtek már. Minden új technológia iránt nyitott vagyok és előszeretettel alkalmazom munkáim során a mai kor teremtette technológiákat. Beszélgetni,együtt gondolkodni, álmodozni és megvalósítani. Ez vagyok én.
1998 Építészmérnöki diplomát szereztem a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki karán.
1999 A diploma megszerzése után, de már az egyetemi évek alatt is gyakorlatot és tapasztalatot szereztem építészirodákban. Mestereim ebben az időszakban Jóföldi Szabolcs, Balázs Mihály, Gelesz András és Karácsony Tamás voltak. Önálló tervezési munkákkal egészítettem ki a mesteri éveket. Ebben az időben, 2000-ben terveztem a ma is legkedvesebb épületemet, azt a budaörsi családi házat, melynek koncepciója, tisztasága, anyaghasználata kortalanná teszi az épületet.
2002 Önálló irodát alapítottam. A munkáim java lakóépületek, társasházak, otthonok tervezése.
Megbízásaim közel fele belsőépítészeti tervezés, mely egyre közelebb visz azokhoz a részletekhez, átgondolt megoldások megvalósításához, melyek igazán otthonossá, praktikussá és szerethetővé teszik az otthonokat, élettereket.
2006 Vezető tervezői jogosultságot szereztem.
2005-ben pályám addigi legnagyobb megbízását kaptam, mely a villányi GERE Hotel építészeti és belsőépítészeti tervezése volt. 3 évet töltöttem a tervezéssel és a kivitelezés minden részletének helyszíni megvalósításával.
2011                         Építésügyi műszaki szakértői jogosultság.
 
Főoldal - Bemutatkozás